Неизвестни са източили 1200 литра дизелово гориво от резервоарите на

...
 Неизвестни са източили 1200 литра дизелово гориво от резервоарите на
Коментари Харесай

Серия от кражби! Източиха 1200 литра дизел от камион на отбивка

 Неизвестни са източили 1200 литра дизелово гориво от резервоарите на тежкотоварен камион „ Мерцедес Актрос “ с турска регистрация, до момента в който водачът почивал на отбивка по основен път Е-79 до село Винище в община Монтана, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Кражбата е станала сред 3:00 и 10:00 часа в местността Сухата чешма в землището на селото. С помощта на техническо средство крадците отворили всичките резервоари на камиона и прикаченото ремарке и ги изпразнили, до момента в който водачът спял в кабината.

По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 195 от Наказателен кодекс.

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха, че това е третата кражба на същото място от началото на ноември 2023 година. При предходните също бяха източени огромни количества дизелово гориво, като във втория случай полицията получи сигнал от преминаващ по шосето водач и задържа след гонене в близката гора през нощта двама души. Техният автомобил, цялостен с туби с гориво, беше конфискуван, а те бяха арестувани за денонощие в полицейския арест.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР